/Solarno navodnjavanje
Solarno navodnjavanje2019-01-11T12:58:17+00:00

U ponudi imamo pumpne sisteme koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe za navodnjavanje po sistemu kap po kap. Lorentz Pumpe iz serije PS600, PS1200 i PS1800 zadovoljavaju potrebu za navodnjavanje jednog hektara zemlje, koji god da je zasad u pitanju.

Pumpe koriste direktno napajanje iz solarnih panela i uz pomoć MPPT tehnologije imaju i do 20% veći učinak od pumpi koje koriste naizmeničnu struju, na ovaj način se izbegavaju pretvarači napona i akumulatori, koji znatno podižu cenu sistema. Pumpe izvlače vodu sa dubine i do 250m i ostvaruju pritisak od 1 do 2,5 bara.

U svakom trenutku moguće je proširenje sistema i povećanje kapaciteta ispumpane vode, shodno vašim potrebama. Pumpe omogućavaju neprestan rad od ranih jutarnjih sati, a uz pomoć dodatnog pretvarača se mogu tokom noći priključiti i na izvore naizmenične struje, agregate, ili strujnu mrežu. Pumpe se mogu opremiti i sigurnosnim plovcima koji pumpu isključuju u slučaju nestanka vode u bunaru. Veoma jednostavne za korišćenje i sa dugim vekom eksploatacije, ovo su pumpe koje same sebe preporučuju.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.